no i co ty mi podrzucasz ! Tlumaczenia manuali....... Wlasnie o tym wczesniej gadalem
[ Dodano: Sob Kwi 30, 2005 12:04 am ]
A co do wypowiedzi Wolfa dotyczacego arta pi3 BO, to faktycznie masz racje stary zwracam honor, art calkiem niezly. Moze faktycznie troche mnie ponioslo z tymii polskimi artami. Jest paru ludzi co sie naprawde zna na tym ( ja do nich oczywiscie nie naleze). Ale po tym arcie przeczytalem sobie wywiad z pi3 i musze powiedziec ze chyba sobie skopiowal moj zyciorys Normalnie jakby moj. Kompa mam gdzies od okolo 2 lat, a postepy wydaje mi sie ze zrobilem niesamowite. 2 lata temu nawet nie wiedzialem co to linux,a teraz bez zadnych klopotow postawie serwerek pod jakiekolwiek uslugi na linuxie, walne podzial lacza, napisze jakis skromny programik w C lub w C++ ,skrypcik,a ostatio nawet z nudow napisalem kisiegarnie internetowa w PHP i MysQL. Dobra ale starczy tych skromnosci Hmm.. czlowiek caly czas sie uczy. Takze juz wiecej nie bede sie wymadrzal
Pomógł: 43 razy Dołączył: 06 Mar 2004 Skąd: 31337 Co. Inc. Baron
Wysłany: Sob Kwi 30, 2005 2:19 am
debik :: Albo mi sie wydaje albo jestes bardziej plytki niz pisuar do ktorego leje 3 razy dziennie. Przejrzales material dostepny w HackCD? Gdybys pojal chociaz 1/50 tego, bylbys masaker. Ja ide palic, pic swierzbic sie i, co tu duzo gadac, ZYC
A jak ktos wyczul interesa i $$$ to niech ciagnie poki moze ;]
debik napisał/a:
no i co ty mi podrzucasz ! Tlumaczenia manuali....... Wlasnie o tym wczesniej gadalem
Tlumaczenie manuali na sucho tio rozumiem Cie, Ale tlumaczenie manuali + wlasne wnioski + wlasne "przyzwyczajenia", tio myslalem, ze na tym cale true-school security/hacking sie opiera + RFCreading. Nie zagladalem do tych "tlumaczonych manuali" ale tylko wnioskowalem.
BTW. Malo polskich dobrych txt? LOL. A jak je oceniasz, via Ty? Czy via okres w ktorym powstawaly (i via techniki/nawyki ktore w tym okresie panowaly)??
_________________ Jak mądrze zadawać pytania Contact only by PW!
Make U scream my name at the end of the day __homeBoy_dude...
Keep hatin' haters!
Dobra koniec tematu ! Przeciez z "prawdziwymi hakerami nie pogadam". Za to ty J!mmY jestes bystry jak woda w sedesie. Z reszta nie warto schodzic ponizej pewnego poziomu. Jak dla mnie obserwatora to polska scena hakerska ( o ile mozna to tak nazwac) jest nic nie warta. Mowie tylko o wlasnych odczuciach. Kiedys wydawalo mi sie ze polscy hakerzy to sa naprawde profesjonalisci, a z tego co widze to ci prawdziwi profesjonalisci sa naprawde skromni i siedza w cieniu. Tylko najbardziej widac polskich krzyczaczy niczym Andzrej Lepper . Z reszt ajest takie powiedzenie: krowa która dużo muczy mało mleka daje. Mozesz sobie to J!mmy wziasc do serca
Po pierwsze to nikt tu sie nie uwaza za nie wiadomo kogo. Po drugie to dla mnie Ty jestes nic nie warty piszac cos takiego. Najlatwiej napisac "dobra koniec tematu", ale trudniej juz przekonac kogos do swojego zdania.
_________________ we could change the world if God would give us the source code
Ja moge podyskutowac. Tylko jak rzuca o jakis sedesach to chyba nie warto gadac. Jak niekt sie nie uwaza za nie wiadomo kogo to dlaczego osadza drugiego ??? Hmm. ciekawe. Ja naprawde nie jestem expertem w tych sprawach wynika to z mojego doswiadczenia, ale od dwoch lat obserwuje co sie dzieje i jakos nie widac wielkich osiagniec w tej dziedzinie jak mowie poza paroma przypadkami.
Jak dla mnie obserwatora to polska scena hakerska ( o ile mozna to tak nazwac) jest nic nie warta. Mowie tylko o wlasnych odczuciach. Kiedys wydawalo mi sie ze polscy hakerzy to sa naprawde profesjonalisci, a z tego co widze to ci prawdziwi profesjonalisci sa naprawde skromni i siedza w cieniu.
A co w/g Ciebie jest polska scena hack? dzial "hacked" w hacking.pl?? no to rzeczywiscie nie jestesmy najlepsi biorac pod uwage wyczyny ludzi z innych krajow ALE hacking to nie dzial "hacked" na hacking.pl (afaik ktorego juz nie ma) tylko ludzi ktorzy pisza programy itp a tych mamy duzo i nawet na tym forum jest kilku hackerow... ale oczywiscie oni siebie tak nie nazwa.
TOPIC CLOSED poniewaz to kto jakie reklamy daje na jego stronie to tylko i wylacznie jego sprawa, a jak Ci sie to niepodoba to poprsotu omijaj CC z daleka .